Notes160x600
Rollup
Sve djeluje kao san: Otkrili močvaru punu novca, milijarde ležale u blatu! (VIDEO)

Sve djeluje kao san: Otkrili močvaru punu novca, milijarde ležale u blatu! (VIDEO)

Zamislite da se nađete u situaciji gdje sasvim slučajno i neočekivano pronađete gomilu novca koji bi vam obezbijedio lagodan život bez da bilo šta radite. To podrazumijeva da živite bez posla i obaveza mnogo godina, zvuči nestvarno zar ne ?

Međutim grupa nezavisnih istraživača koja dolazi iz Rusije ima zadatak da obilazi napuštene lokacije iz doba komunizma. Tako su ovaj put doživjeli neviđeni šok i nevjericu, kada se ispred njih ukazala močvara puna Lenjinovih novčanica. Novčanice su se nalazile razbacane po rudniku  u oblasti Vladimir.

Obližnji mještani načuli su priče oko toga da je moguće da je ogromna količina starog novca zakopana baš tu, ali strah da je to mjesto ozračeno od raketnih testova koji su se vršili u blizini nije im dozvoljavalo da se usude da bilo šta istražuju.

Ovi nezavisni istraživači bili su u jednom trenutku oduševljeni i presretni, dok su u drugom bili pomalo tužni, jer je sve to davno prošlo vrijeme, a količina novca na koju su naišli bila bi dovoljna za svakoga.

Pogledajte video i uvjerite se da nije riječ o nekoj izmišljotini: https://www.youtube.com/watch?v=YQRLna1qNZ0

 

Komentari