Notes160x600
Rollup
Svake sedmice gledamo ga u “Zvezdama Granda”: Nismo očekivali da mu je ovo supruga – Foto

Svake sedmice gledamo ga u “Zvezdama Granda”: Nismo očekivali da mu je ovo supruga – Foto

Nakon razgovora sa Sašom Popovićem, Đorđe David prihvatio je da se pridruži “Zvezdama Granda” kao član žirija zamijenivši u toj ulozi Acu Lukasa.

– Inače imam tremu kada je riječ o uklapanju. Sada sam dio takmičenja gdje repertoar koji imaju pjevači nije ono što je moj prioritet u muzici, ali nakon razgovora sa Popovićem, prihvatio sam da budem član žirija. Po prirodi nisam osoba koja se svađa – rekao je David u jednom nedavnom intervjuu.

Davidova nevjenčana supruga je Ana Mirčetić. Interesantno je to da se Ana i Đorđe gotovo nikada ne pojavljuju zajedno u javnosti što je isključivo zbog toga jer je to Anina želja.

Đorđe ipak nije odolio i prije nekoliko mjeseci je na društvenim mrežama objavio prvu zajedničku fotografiju na kojoj su Ana i on u društvu njihove kćerkice Staše, kojoj je ovo bio prvi odlazak u kino.

Inače njegova kćerka Staša rođena je prije 4 godine, a pjevaču je tada bilo 50 godina. Kako kaže, tada se plašio da će biti površan i sebičan kao otac, ali sve se to promijenilo u momentu kada ga je Staša prvi put dotakla i pogledala.

Komentari