Notes160x600
Rollup
Suprug Maje Nikolić sa kojim je 14 godina u braku izgleda ovako

Suprug Maje Nikolić sa kojim je 14 godina u braku izgleda ovako

Većini od nas se najviše sviđaju neke emisije ne zbog njihovog sadržaja nego zbog voditelja koji krase te programe.

Jedna od najljepših voditelja tv PRVA Maja Nikolić u skladnom je braku već 14 godina a evo i ko je osvojio njeno srce i još ga osvaja.

Maja je u braku sa Aleksandrom Nikolićem kao što smo rekli je već 14 godina i s njim ima troje djece i kako možemo vidjeti mnogo se vole.

Njihov brak je jedan od pravih primjera mnogima kako bi trebala izgledati jedna sretna porodica, a kada su u pitanju Majini aduti ljepota nije glavni iako skreće pažnju gdje god da se pojave.

View this post on Instagram

💍🙇🏼👫💑

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on

Nikolićeva je takoer radila na BK televizija te je manekenke koje su promovisale kupaće kostime ugostila u svojim emisijama.

Maja je u tom trenutku jednom uzela da isproba kupaći i kada je pitala kako joj stoji 100% muškaraca u studiju je balavilo za njom a manekenke su bile u drugom planu.

 

Saleta Nikolića je upoznala 1998.godine, nakon samo 4 godine su se vjenčali i ona njega smatra svojim princem , osjeća se uvijek zaštićeno pored njega. Teu, Darka i Tiu su dobili u braku, a ona voli da trenira u slobodno vrijeme, da čita knjige i ide na kozmetičke tretmane.

Komentari