Notes160x600
Rollup
Suprug joj je preminuo dok je bila na nastupu: Tužna sudbina poznate pjevačice koja je rasplakala region

Suprug joj je preminuo dok je bila na nastupu: Tužna sudbina poznate pjevačice koja je rasplakala region

U današnjem članku vam donosimo ljubavnu priču jedne od najpoznatijih pjevačica u našem regionu, u čijim ste pjesmama i vi sigurno nekad uživali.

Riječ je o Snežani Đurišić koja je poznata kao jedna od onih koje se nikad nisu ponosile lažnim medijskim naslovima o njihovim privatnim životima, niti je njenu karijeru obilježio neki velik skandal. Ipak, kao djevojka je bila jako buntovna, te se nije obazirala pretjerano na savjete njene porodice i okoline, ali je zahvaljujući takvom karakteru uspjela i da upozna ljubav svog života.

Kada je Snežana upoznala svog budućeg muža, Slobodana, nije joj se pretjerano dopao, ali je onda vremenom uspio da je osvoji, u toj mjeri da je pet dana nakon što je napunila osamnaest godina, pobjegla za njega. Tada su njeni roditelji bili silno razočarani u nju, ali do decembra su se prestali ljutiti, kada se ona udala za Slobu.

Njihov zajednički život će pamtiti po slozi i kompromisu, a priznala je da su u svojim jedanaest godina braka imali jednu krizu, koju su ipak uspjeli da prebrode razgovorom, jer je njihova ljubav bila jača od svega. Dobili su zajedno dvoje djece, kćerku kojoj su dali ime Maja, te sina koji se zove Marko.

Njen suprug je preminuo nekoliko sati nakon što je Snežanu dovezao na nastup, a ona priznaje da su joj u tom periodu najviše pomogla njena djeca koja su bila za nju u svakom trenutku, pa je tako uspjela da prežali gubitak svog životnog druga, koji joj je ostavio sjećanja puna ljubavi i sreće.

Komentari