Notes160x600
Rollup
Suprug joj je poslao sliku njihovog sina, a zbog ovog detalja joj se podigla kosa na glavi: Minut kasnije se sve završilo ovako (Foto)

Suprug joj je poslao sliku njihovog sina, a zbog ovog detalja joj se podigla kosa na glavi: Minut kasnije se sve završilo ovako (Foto)

Šesto čulo ili intuiciju jedne majke nikad ne možete zaista da objasnite, ali ipak, najbolje je da je redovno pratite i slušate, te da ne budete tako skeptični oko toga, kako morate priznati da tu zaista ima neke istine. U današnjem članku vam donosimo priču koja će vam to i dokazati, a riječ je o novopečenim roditeljima, gdje je majka uvijek bila ta čija je uloga bila da zvoca oko sigurnosti i oko toga da li je sve kako treba.

Nešto slično se dogodilo kada je suprug otišao sam sa sinom autom nešto da obavi, a u međuvremenu je svojoj ženi, majci tog djeteta proslijedio jednu sliku, da bi ona odmah primjetila da dijete nije vezano na odgovarajući način, te ga je zbog toga napala i počela mu zvocati, pa je on bio primoran da popravi djetetov pojas i da tek onda nastave dalje.

Na svu sreću pa je to učinio, jer je kroz samo nekoliko minuta poslije toga doživio lakšu saobraćajnu nesreću. Naime, automobil koji se sve vrijeme vozio ispred njega je naglo zakočio, a u sekundi je vozač udario u auto ispred sebe, pa je tako slomio sebi i stopalo. Ipak, maleni je bio svezan, pa se nije čak ni probudio nakon što je došlo do udara.

Oba roditelja su bila presretna što se njihovom djetetu ništa nije dogodilo, ali su se zaista uplašili poslije toga. Bez ikakve sumnje je da će se odsad svi vezati, a posebno da će tome učiti svog sina, i to od malih nogu.

Komentari