Notes160x600
Rollup
Suprug joj je bio čudan tokom cijele trudnoće, a razlog je saznala par sati poslije porođaja: Do kraja života će je ovo proganjati

Suprug joj je bio čudan tokom cijele trudnoće, a razlog je saznala par sati poslije porođaja: Do kraja života će je ovo proganjati

Trudnoća bi trebala da bude jedan od najljepših perioda u životu svake žene, ali nažalost, ponekad realnost ima drugačije planove za nas. Tako je babica koja živi u Liverpulu, Džoana Lamzden  porodila ženu sa čijim je mužem spavala malo prije nego što će se majka poroditi.

Kada su ona i njen suprug saznali da će postati roditelji, na početku je sve zaista bilo savršeno i Džoana je mislila da će tako biti i poslije rođenja djeteta. Ipak, u toku tih 9 mjeseci, njen suprug je otišao na neki službeni put, a nakon što se vratio, ponašao se drugačije i čudno. Prvo je stalno pronalazio nova opravdanja i izgovore da ne ide na preglede i ultrazvuk sa svojom suprugom kod doktora, a kada je pronašao izgovor da ne ide ni na porođaj, sve je kulminiralo i supruga više nije znala ni šta da uradi, a onda joj se odgovor sam ukazao.

Samo nekoliko sati poslije porođaja, babica koja je i donijela njihovu bebu na svijet je otkrila da je imala aferu sa njenim suprugom, te da su zajedno bili na njegovom „službenom“ putu, a afera se i kasnije nastavila, dok je on imao trudnu suprugu kod kuće.

Britanski mediji su brujali o ovoj situaciji, a protiv babice se pokrenuo i cijeli disciplinski postupak zbog sukoba interesa, pa je tako izgubila i posao. Nije poznato šta se desilo sa bračnim parom koji su bili novopečeni roditelji, ali mala je vjerovatnoća da mu je supruga nešto takvo mogla da oprosti i da zaboravi.

Komentari