Notes160x600
Rollup
Stiže novi član premijerkine porodice: Ana Brnabić i njena djevojka će da postanu roditelji

Stiže novi član premijerkine porodice: Ana Brnabić i njena djevojka će da postanu roditelji

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić je već duži period u vezi sa doktoricom Milicom Đurđić, a čini se kako su njih dvije odlučile da je vrijeme da povećaju svoju zajednicu.

Naime, kako saznaje magazin Gloria, a prenosi i Oslobođenje.ba, Ana i Milica su odlučile da postanu roditelji, pa se tako Milica podvrgla vantjelesnoj oplodnji prije nekoliko mjeseci. Novosti nisu htjele da podijele sa javnosti, što i nije veliko čudo, kako su se njih dvije uvijek pridržavale toga da se njihov privatni život ne tiče medija niti im je potrebna publika u životu.

Kako su rekli u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, gdje je inače Milica zaposlena, ona je otišla na trudničko bolovanje, a njena trudnoća je bila i razlog zbog kojeg se u posljednjih nekoliko sedmica, ako ne i duže, uopšte nije pojavljivala sa Anom u javnosti, što je pokrenulo mnoge glasine da je njihovoj vezi došao kraj. Ipak, istina je potpuno drugačija.

Što se tiče Aninog kabineta i njenog PR tima, izjavili su da premijerka ostaje pri svojoj želji da svoj privatni život sačuva za sebe, ali su se u njeno ime zahvalili na čestitkama i lijepim željama koje su stizale od medija ovom prilikom.

U skladu sa željom svoje šefice, nisu bili u mogućnosti da podijele informaciju kog će pola da bude njihovo dijete. Ova vijest je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama, ali se premijerka ni njena partnernica još po tom pitanju nisu oglašavale, a mala je vjerovatnoća da će se uopšte osvrnuti na sve naslove.

Komentari