Notes160x600
Rollup
Stiže je proročanstvo od prije sedam godina: Karleuša će da se razvede, a poslije toga dolazi ovo

Stiže je proročanstvo od prije sedam godina: Karleuša će da se razvede, a poslije toga dolazi ovo

Ovih dana se na društvenim mrežama vrti snimak iz 2012. godine, kada je pjevačica Zorica Marković upozorila majku Jelene Karleuše na ono što se sprema njenoj kćerci.

Naime, njih dvije su u tom periodu bile dio rijaliti programa Farma, a tada je Zorica ispričala Divni Karleuši da joj je vidovnjak koji se zove Zlatko Šumadijski otkrio da će se Jelena da razvede od Duška Tošića, te da će se definitivno kasnije skrasiti pored poznatog američkog glumca. Divnina reakcija je i tad mnoge iznenadila, kada je iskreno priznala da je takve prognoze ne čude.

Divna je tad izjavila da je njoj kao majci najbitnije da se njena nasljednica dobro i bogato uda, te da zna da je Duško švaler sa kojim Jelena vjerovatno neće ostati. Naime, već spomenuti vidovnjak je otkrio da će period Karleušine vladavine tek da počne, te da će da postane prava megazvijezda. Naime, ona će postati još bogatija ako se razvede, a neće proći dugo prije nego počnu da stižu novi udvarači.

Zlatko je predvidio da će se za njenu pažnju boriti Rus i američki glumac, te da će ona da izabere glumca sa kojim će se skrasiti i kojem će roditi sina. On misli da će njena pjevačka karijera da padne u drugi plan u poređenju sa drugim izazovima koje će da realizuje, ali da je put do sreće za ovu pjevačicu još uvijek trnovit.

Na kraju, poručio je da će idućih pet do sedam godina za pjevačicu da bude puno uspona, ali i padova, poslije kojih će ipak da izađe kao pobjednica.

Komentari