Notes160x600
Rollup
Stan je platio 16.5 miliona eura: U ovom luksuzu živi Cristiano Ronaldo

Stan je platio 16.5 miliona eura: U ovom luksuzu živi Cristiano Ronaldo

Uvjereni smo da ne postoji osoba na svijetu koja nije čula za ime Cristiano Ronaldo. Da biste se divili radu i talentu ovog čovjeka, ne morate biti ljubitelj nogometa, sporta, a ni njega, ali ste obavezni da priznate da je riječ o čovjeku koji je u svoju karijeru uložio mnogo toga, te da je sve u čemu danas uživa uspio da postigne krenuvši od nule. Vječno rivalstvo između Ronalda i Messija se neće okončati, ali kao razlog zbog kojeg mnogi preferiraju baš Ronalda, jeste taj što je riječ o marljivom sportisti koji nikada nije porekao da igra samo kao tim, a nikad kao pojedinac.

U današnjem članku vam donosimo mali uvid u taj silni trud koji se danas itekako isplatio, te u kakvom sve luksuzu Cristiano Ronaldo sad, nakon toliko godina ima priliku da uživa. Njegov stan je namješten krajnje modernistički, te iako ćete se sigurno i vi složiti da tu nema nabacanih stvari koje su tu kako bi dokazale da neko ima novca, da opet odiše dozom raskoša o kakvoj obični smrtnici mogu samo da sanjaju.

Ipak, prije nego počnete da osuđujete njegov dom, imajte na umu da je u nebrojeno mnogo navrata ovaj slavni fudbaler dokazao da i poslije svega nije zaboravio na svoju ljudskost, te da često pomaže onima koji su u životu imali manje sreće nego on.

Njegova karijera još nije gotova, iako je bez ikakve sumnje da je dosad postigao i zaradio dovoljno da do kraja života sebi i svojoj porodici pruži sasvim lagodan život.

Komentari