Notes160x600
Rollup
Spisak za more ove Bosanke će vas nasmijati do suza: Ovi pojmovi nikome nisu jasni

Spisak za more ove Bosanke će vas nasmijati do suza: Ovi pojmovi nikome nisu jasni

Bez ikakve sumnje je da više ljudi voli ljeto nego zimsku sezonu, a najslađe su brige kad morate da izaberete gdje ćete ove godine da ljetujete.

Ipak, iako je možda taj izbor ljudima drag i ne žale se kad ga moraju napraviti, ima tu još puno priprema i zadataka koje valja obaviti prije odmora. Mnogima je najlakše da naprave neku vrstu spiska pa da se onda istog pridržavaju u pripremama za ljetovanje. Tako je učinila i jedna mlada Bosanka, a u današnjem članku vam donosimo koji su to prioriteti koje je ona stavila na svoj spisak.

U nastavku pogledajte šta je to sve za nju bilo bitno da se ne zaboravi, a bez ikakve sumnje je da ćete se dobro nasmijati dok dođete do kraja.

Komentari na društvenim mrežama su, kao što biste i očekivali bili brojni, a dok su se neki odlučili našaliti na njen račun, bilo je i onih koji su je zapravo podržali i konstatovali da nije ništa pogrešno učinila. Ipak, morate priznati da na spisku ima nekih stvari za koje nikome nije jasno o čemu se zapravo radi, te šta ti pojmovi znače.

Svi se pitaju ko je zabilježio fotografiju ovog spiska i podijelio ga na društvenim mrežama, a sigurni smo da je riječ o pripadniku muškog spola kojem je bilo posve nejasno šta je sve njegova partnerica ili možda prijateljica ili sestra zabilježila na svom spisku za ljetovanje. Kako god, nadamo se da ste se barem malo oraspoložili u ovim tmurnim zimskim danima na ovaj način.

Komentari