Notes160x600
Rollup
Spasio život svojoj maloj kćerki, i završio u zatvoru: Počinio zločin, i ne kaje se zbog toga!

Spasio život svojoj maloj kćerki, i završio u zatvoru: Počinio zločin, i ne kaje se zbog toga!

Najgora stvar koja može zadesiti roditelje je bolest kod djece. Tada se svaki roditelj osjeća bespomoćno i beskorisno, jer je tada njihovo dijete u rukama bolnice i doktora.

Međutim svaki roditelj spreman je na svaku žrtvu kako bi pomogli svojoj djecu, žrtvovat će se toliko da će uraditi čak ilegalne stvari kako bi dijete ozdravilo.

Jednu takvu priču danas dijelimo sa vama. Adam Kosler odlučio je pronaći način koji je pomoći pri ozdravljenju njegovoj dvogodišnjoj djevojčici kojoj je dijagnostikovan rak. Klasični lijekovi i hemoterapije nisu davale neki rezultat.

Tada je ovaj zabrinuti i očajni otac čuo da je ulje kanabisa lijek za rak. Dao je sve od sebe da ga nabavi, a kada je došao do njega, zdravstveno stanje njegove kćerke se počelo drastično poboljšavati.

Pošto u Australiji kanabis nije legalan, ovaj njego potez osuđen je kao zločin, zbog čega je priveden. Žalosno je što ne može biti uz svoju kćerku, ali kako kaže ni najmanje se ne kaje zbog toga što je prekršio zakon.

Svima onima koji misle da je hemoterapija jedino rješenje, vjerujte da griješite. Postoji mnoštvo drugih načina da pobijedite rak. Doktori vam neće reći za prirodne lijekove, jer oni od tih istih nemaju koristi. Postoje prirodni sokovi koji liječe rak.

Komentari