Notes160x600
Rollup
Šokantno otkriće : Sa ovom pjevačicom je Mustafa varao Eminu Jahović!

Šokantno otkriće : Sa ovom pjevačicom je Mustafa varao Eminu Jahović!

U Turskoj se brzinom svjetlosti proširila vijest kako je došao kraj braku između poznatog Mustafe Sandala i njegove supruge Emine Jahović, isto tako poznate pjevačice na našim prostorima i šire.

Mustafa i Emina devet godina su u braku, a imaju i dvoje djece, dva dječaka. Ono što je cijelu javnost iznenadilo jeste vijest da je Mustafa svoju suprugu prevario sa jednom bugarskom pjevačicom, poznatija kao Desislava.

Sve je počelo kada je Desislava u jednom intervju izjavila kako je zaljubljena u Mustafu, te da je neopisivo sretna kada stoje jedno pored drugog na bini. Isto tako navela je kako Mustafa ima harizmu, a ono što je posebno uznemirilo javnost jeste to kada je Desislava izjavila kako je svjesna činjenice da je Mustafa oženjen čovjek, ali da njegovoj izabranici poručuje da se ne ljuti mnogo.

Emina se odmah oglasila I navela kako je ova pjevačica poznata po dramama, te kako joj ovakve stvari dižu rejting. Isto tako demantovala je navodnu preljubu, I smatra kako je navikla da tabloidi šire laži.

Komentari