Notes160x600
Rollup
Slobodan Radanović izudarao Kiju: Ukućani u šoku!

Slobodan Radanović izudarao Kiju: Ukućani u šoku!

U posljednje vrijeme popularni pjevač, i rijaliti takmičar Slobodan Radanović ne može da kontroliše svoj bijes. Naime, nakon posljednje velike svađe sa Lunom Đogani, nakon što mu je ona počela psovati, Slobodan nije mogao da se iskontroliše, te je krenuo fizički nasrnuti na nju. Ukućani su ga odvojili od Lune Đogani.

Nakon samo nekoliko dana, Kijina prijateljica odlučila je otkriti neke detalje vezane za Slobodana  I Kristinu Kockar. Kako saznajemo, Slobodan je u braku sa Kijom bio veoma razmažen, te je od Kristine očekivao da bude prisutna na svim njegovim nastupima. Jednom prilikom dok su boravili u Budvi Slobodan je izazvao svađu sa Kristinom, I nije se sramio svih ljudi koji su bili prisutni.

Kako bi spriječila još veći blam, Kristina je Slobodana ugurala u toalet kako bi tu nastavili svađu, ali kako prenosi Kristinina prijateljica, tada je Slobodan par puta udario Kiju. Nakon pomirenja, njih dvoje odlučili su da ta stvar ostane samo između njih dvoje.

Kristina nikada nije pričala o ovome, čak je u par navrata rekla kako Slobodan ne bi bio u stanju da je udari. Zbog čega Kristina brani Slobodana, nikome nije jasno.

Pogledajte video u kojem Kristina brani Slobodana:https://www.youtube.com/watch?v=osfcrbgoaXY

Komentari