Notes160x600
Rollup
Slobina majka Draginja se opet oglasila : NE PRATIM više ”Zadrugu”

Slobina majka Draginja se opet oglasila : NE PRATIM više ”Zadrugu”

Dobro poznata stvar kada je u pitanju Slobodan Radanović učesnik rijalitija ”Zadruga” jeste to i da je njegova majka njemu najbitnija osoba i da je u svemu posluša.

Naime kako je medijski odstuna bila jedan period Draginja se ponovo oglasila. Nakon incidenta koji je Sloba izazvao zbog piva okarakterisan je od strane drugih zadrugara da je neko ko ne umije kontrolisati svoje emocije.

Povodom ovog slučaja pitali smo Draginju njegovu mamu šta ona misli o tome a ona nam je rekla da njegove odluke neke ne podržavaju jer je punoljetna osoba, a na to je i dodala kako više uopšte ne prati Zadrugu niti gleda TV jer ne želi da narušava svoje zdravlje.

Slobina majka je dala komentar i na to kako ona gleda čitavu situaciju ističući da je on sam izabrao da bude javna ličnost i da živi tim životom, a da ona i njen suprug uopšte nisu javne ličnosti te da nije toliko ni važno šta oni misle o tome.

Kako bi ostali bolje razumjeli ovim svime je htjela reći da Zadruga najviše utiče na njeno zdravlje i na stres koji već doživljava više od pola godine od kako je Slobodan u rijalitiju.

”Više sam kod ljekara i svaki naslov me pogađa, tako da svaka priča o Slobodanu i naslov meni škodi”- zaključila je za kraj Draginja.

Komentari