Notes160x600
Rollup
Slikali su se u stilu svojih žena: Broj dva će da vam popravi cijelu sedmicu (Foto)

Slikali su se u stilu svojih žena: Broj dva će da vam popravi cijelu sedmicu (Foto)

Nije bez razloga nastala ona poznata uzrečica da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere. Iako cijeli život ne mogu jedno bez drugog, zaista je između dva spola razlika nevjerovatna. Iako uvijek postoje one djevojke koje su više privržene muškom društvu, kao i muškarci za koje vrijedi to isto, uvijek postoje one neke sitnice zbog kojih jedni druge nikada neće razumjeti. Ipak, ono što važi za sve žene jeste da se ubjedljivo vole više slikati od svojih jačih polovina, te da se to u skorije vrijeme sigurno neće promijeniti.

Bilo da se radi o odmorima, putovanjima, ili pak o svakodnevnim situacijama, žene mnogo više postavljaju trenutaka na svoje društvene mreže, ali je sigurno i da imaju mnogo više povratnih reakcija nego što je to slučaj kada pripadnici muškog spola objavljuju na društvenim mrežama. Razlog za to je očigledan, muškarci više vole da promatraju i da gledaju, nego da se sami slikaju. Ipak, kolekcija fotografija koju vam donosimo u današnjem članku će vam pokazati koliko su ženske slike zapravo apsurdne i kako muškarci izgledaju u takvim scenarijima.

Iako se svako voli opustiti poslije napornog dana, da li zaista ima potrebe da se to dijeli sa svima na vašim nalozima na društvenim mrežama? Ipak, poneki dečko vjerovatno poželi da i on uradi isto.

Kada djevojke odu na ljetovanje, toliko su opsjednute time da imaju lijepe i jedinstvene fotografije, da ni ne shvataju da kopiraju ono što su vidjele kod drugih cura, pa na kraju sve imaju identične fotografije i uspomene sa svojih odmora.

Komentari