Notes160x600
Rollup
Sina Biljane Jevtić i Ace Ilića ne viđamo često u medijima: Žene su za njim lude, a on baš liči na oca (Foto)

Sina Biljane Jevtić i Ace Ilića ne viđamo često u medijima: Žene su za njim lude, a on baš liči na oca (Foto)

Jedan od starijih, najskladnijih bračnih parova na domaćoj estradi je svakako Aca Ilić i njegova supruga Biljana Jevtic. Oni ne vole da se eksponiraju mnogo u medijima, što je danas jako popularno među i pjevačima i glumcima, nego zele da vode prilično miran i porodičan zivot. Zivot koji je u većini posvećen odgajanju njihovog sina, nasljednika Ivana.

On je prije dvije godine u decembru napunio 18 godina, i taj dan Aca pamti kao jedan od posebno važnih i dirljivih dana. Ističe da je tih osamnaest godina prošlo u trenu, da je od bezbriznog dana odjednom postao ozbiljan momak. Pjevač je proslavio njegovo punoljetstvo uz rujno vino, svirače i pjesme koje je posvetio svome sinu. Uz omiljenu pjesmu “Ne ruši se gnijezdo lako dok je Babo živ”, Aca je i zakitio svirače.

Acini i Biljanini prijatelji kažu da Ivan važi za uzornog i lijepo vaspitanog mladića, ali ništa drugačije se nije ni očekivalo od ovakvih roditelja, navode oni. On je zavrsio gimnaziju, i pokazuje veliki talenat za muziku, ali ne zeli da krene stopama svojih roditelja. Aca je u par navrata pokušavao da ga nagovori da zapjeva, da pusti glas kako treba, no međutim on to odbija. Mada, s obzirom da mladi ljudi cesto mijenjaju svoje misljenje, ko zna da li ce Ivan u buducnosti svoju odluku i promijeniti i krenuti za svojim roditeljima. Šta god da odluči, nadamo se da će ga sreća uvijek pratiti i da će biti jako uspješan, te da će uspjeti da učini svoje roditelje ponosnim.

Komentari