Notes160x600
Rollup
Saša Popović se otvoreno nagovorio Lepoj Breni: Otkrio da joj je kofer bio vezan kanapom kad je došla kod njega

Saša Popović se otvoreno nagovorio Lepoj Breni: Otkrio da joj je kofer bio vezan kanapom kad je došla kod njega

Direktor Grand produkcije, Saša Popović i Lepa Brena, jedna od najuspješnijih pjevačica na području bivše Jugoslavije već godinama surađuju i veliki su prijatelji, to je bez ikakve sumnje, ali ipak s vremena na vrijeme znaju jedno drugome da stanu na bolnu tačku.

Nešto slično se dogodilo u emisiji Zvezde Granda specijal, a nakon što je Brena odgovorila tačno na pitanje koje grupe su bili dio Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović. Naravno, riječ je o grupi Divlje jagode, a Popović je otkrio da bi ga začudilo da to Brena nije znala, kako je bila velika rokerka u vrijeme kada se pridružila Slatkom grehu.

Brena se našalila na račun kako je Popović tada izgledao, oko njegove visine, te da je bio ubjedljivo mršaviji od nje, a on joj je odgovorio da je bio puno viši kad bi se u to vrijeme popeo na svoj novčanik. Svima je otkrio da je vrijema u to vrijeme još uvijek pjevala na igrankama za sto dinara, a ona ga je odmah napala da to nije istina, da je zarađivala 300.000 dinara sedmično, dok je njen otac imao platu 200.000 mjesečno.

Tad ju je Popović upitao, ako je zaista toliko zarađivala zašto je hodala sa nekim koferom koji je vezala kanapom da se ne raspadne i još se vozila u nekom prastarom automobilu.

I to je Brena negirala, ali se Popović nije više htio raspravljati sa njom, pa joj je pustio da bude po njenom, te da priča verziju te priče koja se njoj ubjedljivo više dopada.

Komentari