Notes160x600
Rollup
Samo pratite ovaj kalendar i skinut ćete i do 3 kilograma po danu: Riječ je o Mjesečevoj dijeti

Samo pratite ovaj kalendar i skinut ćete i do 3 kilograma po danu: Riječ je o Mjesečevoj dijeti

Mnogi koji se bore sa viškom kilograma se sve češće odlučuju da isprobaju takozvanu Mjesečecu dijetu, koja daje zaista odlične rezultate, posebno ako odlučite i da postite za vrijeme uštapa ili mlađaka. Riječ je o jednostavnoj dijeti, koja će od vas zahtjevati velike napore. Naime, potrebno je da postite 24 sata od trenutka mjesečeve mijene.

Mjesečeva dijeta nije samo namijenjena da se riješite viška kilograma, nego je mnogi koriste i da bi ojačali svoj imunološki sistem i njegove sposobnosti. Neophodno je da u toku dana popijete 2 do 4 litre vode ili pak nekog prirodnog, svježe iscijeđenog voćnog soka, ali su vam strogo zabranjeni alkohol, slatki čajevi, mlijeko i drugo.

U periodu kada je mladi Mjesec, mlađak, trebate se primiriti i usredočiti na svoje planove i na sebe. Iskoristite ovo vrijeme da očistite svoj organizam, tako što ćete jesi voće i piti zeleni čaj, koji će obaviti detoksikaciju vašeg tijela. Kako Mjesec raste, treba da raste i vaša poduzetnost, pa se tako hranite niskokalorično, konzumirajte mnogo vitamina i minerala, te jedite voće i povrće i u ovom periodu. Za pun Mjesec, Uštap, odlučite da se opuštate sa kupkama i masažama, a kada mjesec počne da opada, tada je vrijeme da razmislite i o nekoj fizičkoj aktivnosti.

Raspored Mjesečevih mijena možete pronaći na internetu, a već je određen za cijelu godinu, pa možete odmah početi. Postite samo kada dolazi do njegovih mijena, dok ostatak mjeseca jedete normalno, ali ipak, sa modifikovanim način života i ishranom, ukoliko želite vidljive i dugotrajne rezultate.

Komentari