Notes160x600
Rollup
Samo pet minuta prije Jeleninog nastupa Vranješ objavio ovu sliku: Prokomentarisao da s njom ne bi legao ni da je…

Samo pet minuta prije Jeleninog nastupa Vranješ objavio ovu sliku: Prokomentarisao da s njom ne bi legao ni da je…

Afera o kojoj u posljednjih nekoliko sedmica mediji ne prestaju da pišu, između popularne estradne pjevačice Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa još ne jenjava.

Naime, nakon što se nogometaš prije dva dana ponovo oglasio na Instagramu, svojom porukom je uspio da zaintrigira mnoge koji prate njegov profil, ali i one koji prate šta se piše o mladom bosanskohercegovačkom fudbaleru, koji je u posljednje vrijeme u javnosti poznat samo po tome što očigledno uživa u tome da bude u centru raznih skandala.

Ognjen je objavio novu sliku, a ispod je napisao da kada brod tone, da prvo bježe miševi, dok kapetani koji su iskusni, misle na druge. Ovim opisom je pokrenuo lavinu komentara, a jedan, koji se i nije baš ticao njegovog opisa je privukao posebnu pažnju, uključujući i pažnju fudbalera.

Naime, autorka komentara, koja je naglasila da ima 53 godine, izjavila je da ne bi legla sa Ognjenom ni za sve njegove novce, kojim se on očigledno tako ponosi. Ognjen je odlučio da odgovori na ovaj komentar, pa je napisao oštro da on s njom ne bi legao ni da je na heroinu. Ovaj odgovor su primjetili skoro svi koji prate njegov profil, a mnogi su se zapitali zašto je počeo da odgovara i na provokacije po društvenim mrežama, sa kojima se sve slavne ličnosti susreću.

Nije teško pretpostaviti da to Ognjen čini samo kako bi opet privukao pažnju na sebe, jer primjećuje da Karleuša i dalje uživa poštovanje svojih fanova, te da njen ugled nije uništio, a on je ostao bez mjesta u klubu i u reprezentaciji.

Komentari