Notes160x600
Rollup
Sakrila je kameru da provjerava muža šta radi s bebom dok je ona na putu: Kad je pogledala snimak ostala je bez teksta (Video)

Sakrila je kameru da provjerava muža šta radi s bebom dok je ona na putu: Kad je pogledala snimak ostala je bez teksta (Video)

Činjenica je da je muškarcima teže da se snalaze kada su u pitanju mala djeca, nego što je to slučaj sa ženama i majkama.

Veliku ulogu tu igra i majčinski instinkt zbog kojeg žene prirodno u nekim situacijama bolje reaguju kada su u pitanju bebe, dok se pripadnici muškog spola uvijek dodatno pomuče, bez obzira koliko su voljni da uče od svojih partnerica kada je u pitanju briga o djetetu. Imati dijete znači velike promjene za bračni par, a kad zamišljate da osnujete porodicu, osim sreće i radosti koju djeca donose, ima tu i neprospavanih noći, prljavih pelena i još dosta neprijatnih situacija koje ne možete zaobići.

Da se muškarci teže nose s tim, dokazala je i priča koju vam donosimo u današnjem članku. Naime, kada je supruga trebala da ide na poslovno putovanje, odlučila je da postavi skrivenu kameru u svojoj kući, kako bi se uvjerila kako to njen suprug čuva njihovog sina.

Ipak, kada je kasnije pogledala video, ostala je oduševljena posebnim odnosom između oca i djeteta, a iz tog razloga je odlučila podijeliti snimak sa cijelim svijetom, pa ga je objavila na internetu, gdje je u kratkom roku ostavljen veliki broj pozitivnih reakcija. Video vam donosimo u današnjem članku, pa se i sami uvjerite kako to izgleda.

Komentari su kasnije bili još brojniji, a bez ikakve sumnje je da je autorka dala ideju mnogim mamama da se zabave promatrajući kako to očevi čuvaju djecu kada ih one ne nadziru i koje metode tada oni iskorištavaju na svoju ruku.

Komentari