Notes160x600
Rollup
Roditelji Harisa Berkovića uvjereni da njihov sin krije trudnoću Rade Manojlović!

Roditelji Harisa Berkovića uvjereni da njihov sin krije trudnoću Rade Manojlović!

U posljednje vrijeme dosta puta mogli smo pročitati kako je veza Harisa Berkovića i Radmile Rade Manojlović u krizi.Međutim, sve više počinjemo vjerovati da ima istine u onome što se špekuliše, tačnije da njih dvoje ovakve priče plasiraju kako bi se što više pisalo o njima.

Međutim oboje tvrde kako su oni suđeni jedno drugom. Kako tvrdi Rada Manojlović, kao I svaka veza imaju sitne svađe koje brzo riješe, ali da im je suštini veoma lijepo, da savršeno funkcionišu u tandem.

Nedavno jedan poznati srbijanski portal, objavio je kako se Haris stalno suočava i svađa sa svojim roditeljima, jer oni ne podržavaju vezu njihovog sina i Rade. Harisovi roditelji smatrali su da je na početku veza njihovog sina još jedna prolazna faza u njegovom životu, ali očito su grdno pogriješili.

Blizak prijatelj Harisa Berkovića demantovao je navode srbijanskih medija, i rekao kako je Rada rado viđen gost u kući Harisovih roditelja, te kako je baš skoro bila kod njih. Njegove roditelje zbunila je konstatacija Rade koju je dala u jednom intervju, a tiče se spola djeteta.

Međutim Haris je roditeljima objasnio da je Rada tim htjela reći kako bi nekada željela imati dijete sa Harisom, te kako joj spol nije bitan, nego je najbitnije da dijete bude zdravo.

 

Komentari