Notes160x600
Rollup
Rodio se bez obje ruke, a danas radi kao frizer: Mušterije kod njega čekaju u redu (Video)

Rodio se bez obje ruke, a danas radi kao frizer: Mušterije kod njega čekaju u redu (Video)

Kada se neko rodi sa hendikepom, njegov život je itekako težak i rijetko ko može da razumije kroz šta sve te osobe svakodnevno prolaze, uz izuzetak  možda onih koji su se našli u sličnim situacijama, te koji u bliskom krugu svojih prijatelja i poznanika imaju ovakve slučajeve. Najteže je sigurno njihovo adolescentsko doba, kada vršnjaci u pubertetu imaju malo razumijevanja za one koji su od njih drugačiji, ali je i u toku ostatka njihovog života jako teško da rade neke stvari, koje se drugima čine kao rutinske.

Ipak, sve se može kad se hoće, pa tako jedan mladić iz Argentine, koji se zove Gabriel Heredia nije dopustio da ga spriječi hendikep u tome da živi život onako kako je on to zamislio. Naime, bez obzira što je Gabriel rođen bez ruku, on danas radio u Buenos Airesu, i to kao frizer, kako je to ono čime se on želio da bavi.

Možda vam se na prvu ovo učini nemogućim, ali ipak uz dovoljno posvećenosti, sve je moguće, što je Gabriel svima i dokazao. U nastavku vam donosimo video prilog o njegovom životu, gdje možete da saznate kako je on došao do ovog nivoa, te kako je uspijevao u svim izazovima koje mu je život pružio i ostavio na njegovom putu.

Brojni su poslije ovoga bili više motivisani i inspirisani da zapravo učine nešto od svog života jer su shvatili koliko su njihovi izgovori kojima su se tješili svakog dana zapravo beznačajni, te koliko se oni zapravo ni ne računaju kad se nešto hoće.  

Komentari