Notes160x600
Rollup
Rijetko ko je ovo primjetio: Čim je izašla sa bebom, Boba je ovo uradio i dokazao kakav odnos ima sa Aleksandrom

Rijetko ko je ovo primjetio: Čim je izašla sa bebom, Boba je ovo uradio i dokazao kakav odnos ima sa Aleksandrom

Vijest o porođaju Aleksandre Prijović je ovih dana glavna tema u regionu, a prije dva dana je Aleksandra zajedno sa svojim sinom kojem su ponosni roditelji dali ime Aleksandar, napustili porodilište.

Što se tiče Aleksandrovih roditelja, njima je najdraže od svega to što je porođaj prošao u najboljem mogućem redu, te što je sa njihovim sinom sve kako treba da bude. Štaviše, odlučili su da stave njegove matične ćelije iz pupčane vrpce u banku matičnih ćelija, kako je riječ o najnovijem trendu liječenja brojnih oboljenja, čak njih sedamdeset.

Iako je Aleksandra insistirala da porodilište napusti na zadnji izlaz iz logičkih razloga, ipak su je mediji uspjeli uhvatititi i tamo, a nakon što su Filip i Aleksandra sjeli u automobil i nakon što su se smjestili sa svojim sinom, svi su se iznenadili time da je Boba dobrovoljno prenio sve stvari svoje snahe, te da je i ovim gestom još jednom svima dokazao da je zaista pažljiv prema njoj, te da je doživljava kao svoju kćerku, što je u mnogo navrata već i naglasio.

Ne sumnjamo da je to Aleksandra svojim ponašanjem i zaslužila, kako svi koji je poznaju za nju tvrde da je nevjerovatno odgojena i vaspitana djevojka prije svega, a tek onda sve impresionira svojim talentom i ljepotom.

Ovih dana je nećemo puno viđati, kako će bez ikakve sumnje biti posvećena svom sinu, ali sigurno je da će vremenom naći vremena i da se vrati onome u čemu je uživala, a to je njezina ljubav prema pjevanju koja nije nestala.

Komentari