Notes160x600
Rollup
Riješite se neželjenih dlačica na licu pomoću hidrogena: Rezultati će da vas obore s nogu

Riješite se neželjenih dlačica na licu pomoću hidrogena: Rezultati će da vas obore s nogu

Depilacija različitih područja na tijelu je nešto za što se odlučuje većina žena, a to sve kreće i od Kleopatre koja je za uklanjanje dlačica na licu koristila vosak, koji je i dan jedan od najčešćih izbora depilacije.

Što se tiče prirodnih načina depilacije, u posljednje vrijeme je hidrogen peroksid jedan od najčešćih izbora kod pripadnica ženskog spola, kako je ovaj spoj poznat po tome da posvjetljuje dlake na koži, ali ujedno se može upotrijebiti i kao svojevrsni depilator, kako biste uklonili te dlake.

Hidrogen peroksid je najbolje da koristite ukoliko vam treba sredstvo za uklanjanje dlaka iznad gornje usne, na obrazima ili na bradi, gdje je jako nezgodno iskoristiti bilo koju vrstu brijača. Što se tiče ovog načina depilacije, postupak je zaista jednostavan. Ono što treba da uradite jeste da vatu potopite u rastvoru tripostotnog hidrogena, koji možete kupiti u bilo kojoj apoteci, a onda tom vatom svakog dana pet minuta nježno masirajte kritična područja.

Prvi rezultati će biti vidljivi poslije samo nekoliko dana, kada će se dlačice posvijetlili, a ubrzo poslije toga će početi i da opadaju. Na kraju, činit će vam se kao da ih nikad na tom području nije ni bilo.

Što se tiče ovog tretmana, najbitnije je da budete uporni, te da se držite preporučenih pet minuta što se tiče dnevnog tretmana, kako ne biste oštetili svoju kožu ako biste pokušavali da ubrzate prirodni slijed stvari. Ne očekujte promjenu preko noći, ali ostanite uporni, jer će vam se na kraju u svakom slučaju da isplati.

Komentari