Notes160x600
Rollup
Rijaliti MU donio POBJEDU, a sada nema pozitivno mišljenje o tome

Rijaliti MU donio POBJEDU, a sada nema pozitivno mišljenje o tome

Većina vas se sigurno sjeća onih prvih rijaliti programa, Farme, Velikog brata, Dvora i ostalih, kada su oni bili jako popularni pošto se do tada nisu prikazivali slični tv sadržaji.

Među prvim sezonama rijaliti programa Farma takmičenje je trajalo 95 dana i prvo mjesto je osvojio prije devet godina Milan Topalović Topalko koji je bio i takmičar Zvezda Granda.

Milanu je to takmičenje donijelo 100.000 evra, a posle toliko godina i nakon pobjede on poptuno iam drugačije viđenje i mišljenje o rijaliti programima.

Svoj tadašnji novac kako je rekao potrošio je u pjesme i snimanja, ali i na uživanje sa svojom suprugom i kćerkom koja ga tada pored svega niej ostavila nego mu bila itekako podrška.

”Ne želim da čitam niti da gledam takve programe jer me ne zanimaju, a iskreno ne znam ni kome je to više zanimljivo. Nikada više ne bih ušao u rijaliti”- rekao je Topalko.

On je dodao kako mu je rijaliti donio dosta toga lijepog za pamćenje ali i ružnog i kako mu to više nije interesantno.

”Više volim da gledam neke svoje emisije, kao Memedovića i njegovu emisiju” Sasvim prirodno”, a volim i da gledam emisije informativnog karaktera koje nemaju nikakve veze sa rijaliti programima ”- zaključio je za kraj Milan Topalović Topalko.

 

 

Komentari