Notes160x600
Rollup
Rekla je svom momku da je trudna, a on joj je priznao užasnu istinu: Poslije ovoga nije mogla zadržati suze (Video)

Rekla je svom momku da je trudna, a on joj je priznao užasnu istinu: Poslije ovoga nije mogla zadržati suze (Video)

U posljednje vrijeme, takozvani prankovi su postali neka vrsta trenda, pa tako veliki broj ljudi odluči da na kameri zabilježi kako su to smjestili svojim prijateljima ili članovima porodice kada su se odlučili našaliti na njihov račun.

Iako su takvi snimci ubjedljivo najpopularniji na Youtube-u, gdje mnogi stalno postavljaju snimke sa različitim šalama i spletkama, brzo se prošire i na drugim društvenim mrežama. Jedan od tih vam donosimo u današnjem članku, a baš ovaj je poseban jer kako je jedna djevojka smislila šalu da šokira svog dečka, on je pronašao način da joj odgovori istom mjerom.

Naime, riječ je o paru koji je i prije ovog snimka postavljao razne snimke na kojima su se zezali jedno s drugim, a onda je djevojka odlučila da to sve pređe na novi nivo. Uradila je ono čega se većina muškaraca plaši, te priznala svom dečku kako je navodno trudna. Mladić se šokirao i izgubio, a onda se dogodilo nešto što niko nije očekivao, a posebno ne ova djevojka koja se samo htjela našaliti.

On se prvo naljutio i optužio je da ga vara, a onda joj je priznao da on ne može imati djecu. Šta se dalje dogodilo, pogledajte na videu koji vam donosimo u nastavku članka. Garantujemo vam da nećete ostati ravnodušni.

Video je ubrzo postao jako popularan na društvenim mrežama, a komentari su itekako bili brojni. Mnogi su se zapitali da li je video namješten ili su zaista ovo sve spontano izveli. Ipak, najvjerovatnije to nikada nećemo ni saznati, pa nije ni bitno.

Komentari