Notes160x600
Rollup
Registarske tablice ove djevojke su nasmijale cijeli Balkan: Komentari pljušte sa svih strana zbog ovoga (Foto)

Registarske tablice ove djevojke su nasmijale cijeli Balkan: Komentari pljušte sa svih strana zbog ovoga (Foto)

Danas imamo priliku da na internetu i na društvenim mrežama vidimo neke zaista zanimljive stvari, te da saznamo mnogo toga što bi prije, u nekom ranijem dobu bilo nepojmljivo i gdje su se sve informacije prenosile od usta do usta, eventualno preko televizije. Ipak, u vrijeme interneta i toliko izvora, ponovo je poprilično teško odlučiti kojim izvorima se smije vjerovati, a kojim baš i ne, barem kada su u pitanju neke ozbiljnije teme i formiranje vlastitog mišljenja i stava po pitanju neke situacije koja se odvija u svijetu.

Ipak, naš današnji članak je mnogo vedrije prirode i sigurni smo da ćete se i vi oduševiti kad saznate o čemu se radi, te da će vam makar malo uljepšati dan. Na hrvatskim putevima, neko je zabilježio jednu zaista zanimljivu sliku koja je postala predmet brojnih diskusija, iako je riječ o dobroj šali, to je bez ikakve sumnje. Naime, upitne su tablice koje je očigledno, vlasnica automobila izabrala za sebe.

Dok su se mnogi dobro nasmijali i to se na tome završilo, bilo je i onih koji su morali više o tome da razmišljaju, pa su postavljali pitanje ako je zaista ona zgodna, zar joj treba reklama da bi privukla pažnju. Takvi komentari su naišli na brojna odobravanja, ali smatramo da za takvim stavovima zaista nema potrebe, te da je sigurno i djevojka čiji je automobil to stavila kao šalu, kada već može da ima zagrebačke tablice.

Ovakve situacije nisu rijetke, pa tako često na društvenim mrežama možete naći na zaista duhovite slike koje će vas oraspoložiti.

Komentari