Notes160x600
Rollup
Recite ZBOGOM masnoj kosi uz pomoć OVOG napitka koji je nevjerovatan

Recite ZBOGOM masnoj kosi uz pomoć OVOG napitka koji je nevjerovatan

Jedan od najvećih problema koji prati većinu žena jeste i to što im se kosa nenormalno brzo masti i uvijek izgleda kao da je prljava iako je svježe oprana.

Do ovog problema dolazi kada lojne žlijezde izlučuju previše sebuma koji se taloži na dlakama kose i zbog toga kosa izgleda prljavo, a inače je to problem genetski problem.

Jedno od rješenja koje postoji jeste suvo pranje kose tačnije šampon za to, ali ako želite trajno rješenje bilo bi dobro da pogledate u svoju kuhinju.

Odličan saveznik u borbi protiv masne kose jeste svakako crni čaj, a razlog tome jeste sastojak tanin koji pomaže u regulisanju lučenja sebuma.

Dodatni bonus ovog čaja jeste i kofein koji je dokazano pomagalo u smanjenju masne kose ali i njenog opadanja.

Kako bi napravili i kako izgleda cijeli postupak ispiranja kose crnim čajem koji obavezno morate probat potrebno vam je sledeće :

– vrećica crnog čaja

– 4 decilitra vode

Pripremit ćete tako što ćete u prokuhanu vodu dodati vrećicu čaja i ostaviti tako da se potpuno ohladi. Kada se voda ohladi kosu operite šamponom normalno kao i do sada, a zatim je isperite čajem koji ste pripremili i dobro ga umasirajte u tjeme.

Isperite kosu vodom posle i osušite je. Ovaj postupak možete ponoviti svaki put kada perete vašu kosu u zavisnosti koliko puta ste je prali i prije toga.

 

 

 

 

Komentari