Notes160x600
Rollup
RAZVOD na pomolu : Nataša Bekvalac želi okončati DRAMU

RAZVOD na pomolu : Nataša Bekvalac želi okončati DRAMU

Dobro poznato javnosti je da Nataša Bekvalac već ima iza sebe brak i djecu, a naime skoro se i ponovo udala za Luku Lazukića s kojim je također htjela da zatrudni, što joj se i ostvarilo.

Da je ljubav cvjetala i da je sve bilo kao u bajkama pokazivale su slike sa Instagram profila a i mediji su prenosili  tome.

Međutim da zapravo i nije tako dokazuje činjenica da je jutros prijavila svog supruga koji je brutalno pretukao.

Nataša Bekvalac će nakon ovog događaja pokrenuti brakorazvodnu parnicu jer želi što prije da završi i okonča ovu dramu sa Lukom.

Kako ” Blic” saznaje Nataša će tražiti starateljstvo nad njihovim zajedničkim djetetom, jer kako kaže ne želi da dijete pripadne nekome ko je spreman dići ruku na ženu.

Nemanja Vlček koji je inače Natašin advokat rekao je kako je Luka Lazukić uhapšen i da se očekuje da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati,a potom i pritvor.

”Zbog opasnosti da ponovi ovo djelo bit će u pritvoru, i za sada toliko mogu reći molim vas, a Nataša ne može da govori ništa o tome”- rekao je Aleksić.

Luka je u jutarnjim satima brutalno pretukao svog supruga Natašu Bekvalac koja se ostvarila kao majka prije samo mjesec ipo dana,a razlog je to što je ona pronašla u njegovom telefonu poruke koje nisu njene a ljubavnog su karaktera.

 

 

Komentari