Notes160x600
Rollup
Radmila Manojlović sve vrijeme krila ovo u vezi sa Milanom Stankovićem

Radmila Manojlović sve vrijeme krila ovo u vezi sa Milanom Stankovićem

Možda i jedna od najpoznatijih ljubavnih veza koja iako više ne traje i danas se o njoj priča jesu svakako Milan Stanković i Radmila Manojlović.

Njih dvoje su svoju ljubavnu vezi počeli nakon takmičenja ”Zvezde Granda” gdje su oboje dogurali do finala.

Njih dvoje su čak i nakon raskida ostali u dobrim odnosima s tim da dok je Rada bila sa Momirom on joj je zabranjivao druženje sa Milanom.

Sada izgleda nema tih problema pa sa kolegom i bivšim dečkom je u korektim odnosima i njenom sadašnjem partneru Harisu Berkoviću to izgleda ne smeta.

”Družila sam se s Milanom i dok sam s Momirom bila, ali sam to od javnosti krila zbog njega. Ali, nikom nije prijatno kad se radi o bivšem dečku, pa sam o tome vodila računa iz obzira prema njemum, ali smo se viđali i družili Milan i ja isto kao danas. Ja kod njega išla, on meni, kafe pili i sve drugo što rade prijatelji. Sve je među nama isto ostalo, samo ne razmišljam o tome sad i ne brinem o tome kako će da to izgleda” – iskreno je rekla Rada.

Rada je otkrila kako je mediji konstantno pitaju kako uspijeva održati normalan odnos sa nekim s kim je bila u vezi a ona kaže da je to zbog toga što su prije veze bili nešto više od godinu dana dobri prijatelji.

Komentari