Notes160x600
Rollup
Rada OTKRILA da je kolegama na METI : svi hoće da me RAZDVOJE od Harisa

Rada OTKRILA da je kolegama na METI : svi hoće da me RAZDVOJE od Harisa

Trenutno najpoznatiji par na estradi Haris Berković i Radmila Manojlović izgleda da su bili najmirniji kako se za njih nije znalo, međutim od kako su javno priznali da su zajedno stalno su na meti novinara.

Pored novinara koji ih stalno zovu i pitaju o njihovoj vezi, na meti su i mnogim kolegama koji ih komentarišu i pokušavaju kako Rada kaže da ih razdvoje.

U interviju koji je vođen sa Radom rekla je kako svi pokušavaju da ih razdvoje pa makar to bilo i komentarima kako je on mlađi od nje, kako je druge vjere i da to neće uspjeti.

”Mnogi žele da nas vide razdvojene. Mnogi, verujte mi. Mislim na mnoge kolege i ljude iz posla, menadžere, gazde, muzičare. Mnogi su protiv nas. U poslednje vreme to osećam više nego ikada. Meni pričaju protiv njega, njemu protiv mene.”- rekla je Rada

Vidno iznervirana čitavom situacijom oko toga je dodala da ne zna odakle njima hrabrost to pitati i šta njih boli uvo čemu se ona nada ?

Iako se vode razne špekulacije oko toga, ipak će Haris zajedno sa Radmilom da se pridruži hrišćanskom prazniku u Četerežu.

Radmila je prije njihove veze imala predrasude o tome kako će se Haris snaći kada su u pitanju praznici i te manifestacije, međutim istakla je kako je on odrastao u mjestu gdje se susreću dzamija, pravoslavna i katolička crkva tako da on zna sve oko toga.

Mnogi komentari mogu ostati samo komentari koje ovaj par zaobilazi vješto i potpuno uživa u svojoj ljubavi iz dana u dan sve više.

 

 

Komentari