Notes160x600
Rollup
Putujemo kroz vrijeme : Otkrivamo nevjerovatne dokaze iz 1850. godine! (VIDEO)

Putujemo kroz vrijeme : Otkrivamo nevjerovatne dokaze iz 1850. godine! (VIDEO)

S obzirom da smo previše fokusirani na sadašnjost, nismo baš u mogućnosti posvetiti svoju pažnju nekim detaljima iz prošlosti. Međutim, postoje ljudi koji su kao hobi izabrali proučavanje života iz daleke prošlosti, upoređujući postojane informacije, podatke i slike iz davnih vremena, do dan danas. Samim tim, došli smo do nevjerovatnih istraživanja.

Prije nekoliko dana pojavila se jedna fotografija koja je nastala u periodu 1850. godine. Na fotografiji se jasno vidi mladić koji sjedi pored puta, dok mu u susret dolazi djevojka čij predmet u rukama podsjeća na mobilni telefon koji svi mi koristimo danas. Naime, fotografija je dobila na značenju samim tim što djevojka djeluje udubljeno u virtualni svijet, kao što to danas svi radimo.

Iz tog perioda datira i jedna serija koja u svom scenariju ima i upotrebu uređaja i odjeće kojima tu nije mjesto. Sve to je podstaklo terorističke zavjere.

Pogledajte video koji datira iz tog perioda, video je izazvao veliku pažnju javnosti: https://www.youtube.com/watch?time_continue=206&v=GZoc-pOpoK8

 

Komentari