Notes160x600
Rollup
Puštate li vjetrove kad ste sa svojim partnerima: To govori bitnu stvar o vašoj vezi i vašem odnosu

Puštate li vjetrove kad ste sa svojim partnerima: To govori bitnu stvar o vašoj vezi i vašem odnosu

Na početku veze, svi se ponašaju po istom obrascu, te se u svakom trenutku trude da budu što privlačniji svojim novim partnerima, kako bi ih zadržali.

Ipak, vremenom to sve dođe na svoje, pa kada počnete provoditi više vremena s nekom osobom, opustite se i počnete se ponašati prirodnije. Tu dolazi do raskrsnice gdje neki parovi svejedno imaju tajne sa svojim partnerom, dok drugi odluče da budu u potpunosti otvoreni, pa prema tome zaključe da li mogu zamisliti da se posvete osobi koja ih prihvata ili ne prihvata onakve kakvi zaista i jesu.

Ta povezanost između parova ponekad dosegne nivo gdje oni jedno pred drugim bez ikakvog ustručavanja mogu da rade i neke neugodne stvari, pa tako neke osobe nemaju uopšte problema s tim da pred svojim partnerom čak ispuštaju i gasove. Možda bi se na prvu većina složila da ovo treba izbjegavati, kako žele da svojim partnerima budu što dopadljiviji, ali tu se krije i druga strana priče.

Naime, u ovakvim vezama, gdje se ovaj „običaj“ praktikuje, postoji blizak odnos u kojem se oba partnera osjećaju posve opušteno jedno prema drugome, te kad dosegnu nivo gdje znaju da to drugoj strani neće uopšte zasmetati, nego će to prihvatiti sa šalom, iskorištavaju to da vide koliko su zapravo njihovi partneri slobodni i kakvi su.

Dok će neke osobe burno reagovati u ovakvim situacijama, ukoliko ste zaista pronašli osobu koja odgovara vašem šaljivom tipu ličnosti, onda će i ona da ovakve okolnosti iskoristi da se našali na vaš račun, te ćete sami sebi dokazati da ne gubite vrijeme s tom osobom.

Komentari