Notes160x600
Rollup
Prvo SUZE pa onda POVRAĆANJE : Kija zbog Slobe doživjela NERVNI slom

Prvo SUZE pa onda POVRAĆANJE : Kija zbog Slobe doživjela NERVNI slom

Nakon što je Zorica Marković rekla kako će se Slobodan Radanović još uvijek zakoniti suprug Kristine Kije Kockar, vratiti Kiji između njih je počela svađa.

Kiju su jako zabolele Slobodanove riječi koje joj je uputio, te ga pitala zašto se tako ponaša i zašto ne želi razgovarati s njom gdje je on rekao na to sve da ne želi dramu.

Posle toga Kija se jako rasplakala i gušila se u suzama što je izazvalo tome da ona počne da povraća i da je steže u prsima.

Kija je doživjela nervni slom a njena prijateljica Ana Korać  joj je prva pritekla u pomoć a nakon Ane i Zorica Marković i Miljana Kulić.

Zbog ovog dešavanja i to sve što se desilo sa Kijom Miljanu je jako potreslo pa se i ona čak rasplakala, a Ana Korać je kao prava prijateljica pokušala da urazumi riječima koje su bile bezuspiješne.

Dok je Kija ponavljala kako ne može davjeruje da je tako Slobodan prevario Ana joj je govorila da se ne ponaša tako kao da je zaljubljena u njega i da pusti tu priču.

”Gledaj da ti bude bolje,a ne loše i ja ne razumijem zašto to sebi radiš”- pričala je Koraćeva Kristini.

Zorica Marković je nakon toga prišla i govorila Kristini kako se suosjeća sa njom jer je imala istu situaciju i da bi trebao da bude čovjek i da priča s njom ali da ne smije od nje, te je dodala da će joj se vratiti.

”Dođe mi da iskočim iz svoje kože i da ga zadavim. Ne znam šta više da radim”- rekla je Kija Zorici.

 

Kako se čitava situacija odvijala pogledajte ovdje :

 

Komentari