Notes160x600
Rollup
Prvi put otvoreno o razvodu : Nina Radulović morala da ćuti

Prvi put otvoreno o razvodu : Nina Radulović morala da ćuti

Jedna od voditeljki koja je pod lupom medija kako zbog njenog izgleda tako i zbog njenog ljubavnog života o kojem je do sada malo šta rekla.

Nakon njenog razvoda od glumca Branislava Lečića, uplovila je u vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem, ali je period nakon razvoda prošao jako teško.

Nina Radulović koja se prvobitno nije oglašavala kada je njen razvod u pitanju sada je odlučila da otvoreno kaže neke stvari.

Istakla je kako je svaka životna faza teška, ali i da kada ste javna ličnost nemate slobodu izbora kako ćete prebroditi stvari koje vas okružuju.

” Ja sam birala neku sredinu. U trenutku kada sam doživljavala najteže stvari u životu ja sam birala da malo ćutim dok ne budem sigurna i sama šta osećam i kako delujem na spoljno okruženje, a onda sam birala da svoju istinu kažem putem svojih kanala na kojima imam desetine hiljada pratilaca, pa je to medij sam za sebe. A zatim sam, kada se srasti smire i slegnu, izašla u javnost i rekla sve što javnost zanima i što me pitaju” – rekla je voditeljka.

Iako je doživjela krah braka Nina Radulović kaže da je ipak bolje i okusiti taj loš brak nego nikako ne proći kroz brak.

”Mislim da čovek koji nije prošao kroz test braka, nije završio svoje sazrevanje do kraja. Čak i da prođete kroz bračni život pa se on ne završi slavno, bolje i to nego da ga uopšte niste imali. Uvek je bolje proći kroz to životno iskustvo, to govorim iz svog ugla i onoga kroz šta sam ja prošla ”- rekla je Nina.

Komentari