Notes160x600
Rollup
Prosjak zatražio od Aleksandre Prijović novac za hranu: Misleći da ju niko ne gleda uradila je ovo – Foto

Prosjak zatražio od Aleksandre Prijović novac za hranu: Misleći da ju niko ne gleda uradila je ovo – Foto

U beogradskoj Areni, na prvom i drugom koncertu Lepe Brene, bila je prisutna i pjevačica Aleksandra Prijović. Međutim, na ulazu u dvoranu, Aleksandri je prišao prosjak koji ju je zamolio da mu da nešto novca za hranu. Aleksandra je pogledala oko sebe i, pomislivši da ju u tom trenutku niko ne gleda, bez ikakvog premišljanja otvorila svoju torbu, izvadila nekoliko novčanica i dala prosjaku.

Prosjak je dobio oko 4 hiljade dinara što je nešto više od 30 Eura.

Aleksandra Prijović, supruga Filipa Živojinovića i buduća mama, na koncertu Lepe Brene u subotu se pojavila u crnoj haljini podignutog struka koja je ukrašene detaljima izrađenim od čipke i tila, a ovu toaletu je upotpunio raskošan nakit. Prija je blistala u ovom modnom izdanju privlačeći mnoge zadivljene poglede, a na koncertu u prepunoj Areni bila je jedna od najvećih podrški Lepoj Breni.

Na sceni se Breni pridružila zajedno sa suprugom i ostalim članovima porodice.

Tradicionalno, na Breninim koncertima na bini joj se pridružuju i njeni najmiliji koji zajedno s Brenom otpjevaju i neku od njenih pjesama. Ova scena je bila veoma emotivna i još jednom se moglo vidjeti koliko su Živojinovići skladna porodica u kojoj se svi članovi međusobno podržavaju a posebno kada je to nekom od njih najpotrebnije.

Sa Prijom je u publici bila i njena majka koja je na Instagramu kratko napisala: “Tako se to radi.”

Sam Brenin koncert bio je kao i uvijek izvrstan muzički spektakl koji će se dugo pamtiti. Poseban scenski efekat dali su kostimi, a poznato je da Brena od početka svoje karijere, što se pokazalo kao vrlo mudar izbor, uvijek razdvaja scensku i svakodnevnu odjeću.

Koncert je bio nabijen pozitivnim emocijama, a tokom izvođenja pjesme “Zar je važno da l se pjeva ili peva?” pjevačica je i zaplakala, navodi “Žena.blic”.

Komentari