Notes160x600
Rollup
Pronađeno beživotno tijelo Aldina Mulića: Nakon 28 dana potrage, agonija porodice Mulić je okončana!

Pronađeno beživotno tijelo Aldina Mulića: Nakon 28 dana potrage, agonija porodice Mulić je okončana!

Beživotno tijelo mladića Aldina Mulića koji je u noći sa dvanaestog na trinaesti decembar pao u rijeku Miljacku u mjestu Dolac Malta, pronađeno je nakon dvadesetiosam dana potrage.

Tijelo je pronađeno na ušću rijeke Miljacke u rijeku Bosnu u mjestu Bojnik. U potragu su bile uključene mnoge organizacije, prijatelji, rodbina, ali intezivna potraga se obustavila nakon 15 dana, a proteklih dana se vršila vizuelna potraga na Bosni i Savi.

Beživotno tijelo mladića pronašli su prijatelji i brat nesretnog momka. Armin Mulić potvrdio je pronalazak beživotnog tijela Aldina Mulića, samim tim sa današnjim danom završena je agonija porodice Mulić.

Prisjetimo se Aldin Mulić je u noći sa dvanaestog na trinaesti decembar pao u rijeku Miljacku, a kako bi ga spasio u rijeku je skočio i dvadesetčetverogodišnji Irfan Fočo, čije su tijelo pronašli spasioci poslije dva dana potrage.

Porodica se zahvaljuje svima koji su pomogli da se pronađe tijelo Aldina Mulića, posebnu zahvalnost porodica duguje prijateljima i poznanicima koji nisu odustajali od potrage dok se tijelo nije pronašlo.

Komentari