Notes160x600
Rollup
Proglašena je za najljepšu djevojčicu prije par godina: Danas je sigurno ne biste ni prepoznali (Foto)

Proglašena je za najljepšu djevojčicu prije par godina: Danas je sigurno ne biste ni prepoznali (Foto)

Tilen Blond je prije samo nekoliko godina bila predmet oduševljenja ljudi širom svijeta, a nedugo nakon toga je i službeno proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu.

Tilen su njeni roditelji uveli u svijet modelinga dok je ona još uvijek imala samo četiri godine, a nakon toga je sve krenulo „prirodnim“ tokom, pa se ona do svoje desete godien fotografisala čak i za Vogue, što ponekad ne uspije ni vrhunskim modelima i manekenkama, iako je mnogima od njih upravo to onaj san i cilj za koji se nadaju da će nekad da ga ostvare.

Ipak, kada je u pitanju ova djevojčica, reakcija na taj photoshooting, ali i na brojne druge koje je ona u toku svoje dosadašnje „karijere“ napravila su bile u velikom broju i negativne, kako je u mnogim državama, s razlogom, zabranjeno da se djevojčice mlađe od 16 godina šetaju po pistama, jer je riječ o djeci koju roditelji iskorištavaju kako bi zaradili i kako bi se obogatili, bez da razmišljaju o stresu kojem izlažu svoju djecu.

Tako je jednom prilikom majka baš ove djevojčice bila šokirana kad je saznala da je njena djevojčica na jednom photoshootingu nosila ogrlicu u vrijednosti od čak 3 miliona dolara, te da to prije photoshootinga nije saznala.

Danas, Tilen je odrasla u prelijepu djevojku koja i dan danas plijeni pažnju svih gdje god da se pojavi, a njena ljepota je zaista razlog što muškarci gube dah, ali nisu ni pripadnice ženskog spola ravnodušne na nju, ili barem na njen šarm i harizmu koji su svima primjetni i nevjerovatni.   

Komentari