Notes160x600
Rollup
Prodavala je brushalter a ono što je uslijedilo bilo je jezivo

Prodavala je brushalter a ono što je uslijedilo bilo je jezivo

Postoji mnogo sajtova na kojima možete prodavati vašu odjeću, a u Velikoj Britaniji aplikacija depop je jako popularna.

Na ovoj stranici možete prodavati stvari koje su polovne, tačnije koje je neko nosio i prodavati ih po određenim cijenama.

Iskustva sa ovih sajtova su raznolika i sigurno ste se i vi susretali sa nekim čudnim stvarima ali sa ovakvom kao djevojka Loren Vilijams niste sigurni.

Naime ova djevojka je prodavala brushalter koji je nošen nekoliko puta i prodavala ga na ovoj stranici depop za koji je tražila 10 funti.

Međutim stigla joj je poruka koja je ostavila smiješan dojam u trenutku no nekoliko trenutaka kasnije postalo je jezivo.

Jedan muškarac joj se javio da pita za brushalter i da li je još uvijek na prodaju i za njega tražio 20 funti više ako ispuni jedan uslov.

Loren je bila iznenađena šta će zapravo on ponuditi, međutim on je tražio da mu pošalje taj isti brushalter koji je nosila ali da ga ne opere i platiće joj 30 funti za njega.

Djevojka se našla u čudu i poslala mu samo dosta smajlija a momak je napisao da li to znači da pristaje.

Ona je čitavu prepisku poslala svom momku pa su se nasmijali i našalili da bi njen momak mogao nositi taj brushalter i prodati mu neopran.

U prvom trenutku je to zaista izgledalo smiješno, ali to je u suštini jako jezivo s obzirom da svakakvih ljudi sa različitim mišljenjima postoji.

 

Komentari