Notes160x600
Rollup
Probušila je na svom ključu dodatnu rupu: Kad saznate zbog čega, i vi ćete učiniti isto

Probušila je na svom ključu dodatnu rupu: Kad saznate zbog čega, i vi ćete učiniti isto

Danas na društvenim mrežama svakodnevno imate priliku da saznate nove trikove koji će vam znatno olakšati život i svakodnevnicu.

U današnjem članku vam donosimo rješenje za jednu situaciju u kojoj su se svi našli barem jednom u životu. Riječ je o situaciji kada na privjesku imate više istih ključeva, koji su apsolutno istog izgleda, a sasvim je sigurno da će onaj koji vam je u tom trenutku neophodan biti vaš posljednji izbor, posebno ako vam se žuri.

Posebno je ova situacija iritirajuća ukoliko vam treba ključ koji stalno koristite, a ne može odložiti ni one ostale, jer nikad ne znate kad će vam zatrebati. Za ovu situaciju su se neki jako kreativni ljudi pobrinuli i našli rješenje koje su potom podijelili sa ostatkom svijeta preko interneta, te oduševili mnoge time što su im pokazali kako da sebi sve olakšaju.

Naime, u posljednje vrijeme, svi oni koji imaju hrpu ključeva koji su im potrebni, često prave dodatne rupe na svojim ključevima, to jest na onim koje najčešće koriste, tipa od svojih ulaznih vrata ili od kancelarije. Sljedeći korak jeste da taj ključ vratite na privjesak kroz tu novu rupu, a postići ćete da se on ističe u odnosu na ostale, pa sljedeći put nećete morati svaki da ponovo isprobate da ga pronađete.

Naravno, uvijek možete da iskoristite ovaj trik na više ključeva, pa ćete barem otprilike znati koje ključeve ne morate probati, a koji bi vam mogao odgovarati. Šta vi mislite o ovoj ideji, da li vam se čini korisnom i efikasnom?

Komentari