Notes160x600
Rollup
Prije su je svi zvali kraljicom silikona: Sada je izvadila implante i promijenila boju kosu, a ovakvu je nećete ni prepoznati (Foto)

Prije su je svi zvali kraljicom silikona: Sada je izvadila implante i promijenila boju kosu, a ovakvu je nećete ni prepoznati (Foto)

Živimo u svijetu plastične hirurgije i estetskih zahvata, a to je danas postalo tako rasprostranjeno i dostupno, da je zaista teško odlučiti ko bi trebao da ponese titulu kralja ili kraljice silikona.

Ipak, ako posmatramo samo našu domaću scenu, onda ćete se bez ikakve sumnje složiti da je Tijana Đuričić dugi niz godina važila za jedan od najočajnijih slučajeva kada je u pitanju ugrađivanje silikona u različite dijelove njenog tijela. Kako su prije prenosili mediji u Srbiji, Tijana je imala čak 1.200 kubika u svojim grudima, a ugrađivala je silikone i u usnama.

Ono po čemu je još mnogi pamte, jesu upadljivo plava sočiva, koja je uvijek nosila u javnosti iako je bila svjesna toga da izgledaju previše neprirodno da bi iko mogao pomisliti da je to prirodna boja njenih očiju. Kako god, izgleda da je Tijana promijenila neke prioritete u životu, te da je odlučila da želi da napravi neku promjenu.

Naime, prvi korak koji je napravila bilo je smanjenje njenih usana, a onda je odlučila da ipak smanji i veličinu svojih grudi, mada tu baš i nije riječ o nekoj drastičnoj promjeni. Kako god, bez ikakve sumnje je da je promjena uočljiva, a da je vidite u njenom novom izdanju, možda je čak ne biste ni prepoznali.

U nastavku vam donosimo fotografiju koju je Tijana nedavno objavila na svojim društvenim mrežama, a mnogi se slažu da sada izgleda privlačnije nego što je to bio slučaj prije kad je ona u pitanju. Pogledajte kako izgleda, pa onda sami donesite zaključak.

Komentari