Notes160x600
Rollup
Prije njihovih operacija ih ne biste ni prepoznali: Danas su one naše najveće zvijezde na estradi (Foto)

Prije njihovih operacija ih ne biste ni prepoznali: Danas su one naše najveće zvijezde na estradi (Foto)

Malo je stvari koje se danas ne mogu kupiti novcem, a dok se prije na toj listi nalazila i ljepota, za koju smo mislili da može biti jedino dar prirode ili sretna kombinacija gena, moderna plastična hirurgija nam je dokazala da nismo u pravu.

Širom svijeta su estetski zahvati i plastična hirurgija postali dio svakodnevnice, a situacija nije ništa drugačija ni u našem regionu, posebno ako pogledate na dame (ali ima tu i pripadnika muškog spola, naravno) koje se bave muzikom, glumom ili sličnim djelatnostima, gdje je izgled od krucijalnog značaja.

Što se tiče estetske hirurgije, ne može se negirati da ona zaista ima nekih svojih prednosti, ali najveći problem većine, jeste što ne znaju postaviti granice kada treba prestati sa takvim eksperimentima i zahvatima, kako ne biste postigli efekat suprotan od onog kojeg ste sve vrijeme priželjkivali, što se baš često znalo i dogoditi. Ipak, dame koje vam donosimo u današanjem članku su i znale gdje da postave granicu, te su im ovi zahvati pomogli da danas budu na samom vrhu.

Svi će se složiti da veliku ulogu u ovoj igri ima i stil oblačenja, imidž koji pjevačice ili druge slavne ličnosti forsiraju, te da i to zna znatno utjecati na to da li će izgledati lijepo ili ćete ih se bojati dva puta pogledati.

Ove pjevačice su napravile pun pogodak sa svojim izborima, to je bez ikakve dvojbe, a što se tiče ostalih, bolje je da su njih pitale za savjet, nego što su radile što im je volja.

Komentari