Notes160x600
Rollup
Prije 20 godina su svi bili ludi za njima: Kad vidite kako danas izgledaju ostat ćete bez teksta (Foto)

Prije 20 godina su svi bili ludi za njima: Kad vidite kako danas izgledaju ostat ćete bez teksta (Foto)

Mnogima danas jako teško pada da su devedesete bile prije skoro tri decenije, a čini se kao da smo tek skoro ušli u 2000-te godine. Ipak, istina stoji, a tragovi vremena su svuda primjetni, bilo da krenete od razvoja tehnologije, svijeta ili da se bavite time kako simboli ljepote iz tog vremena danas izgledaju. Iako možda ne primjetimo tragove vremena na sebi ili na bližim osobama koje viđamo svaki dan, oni su itekako primjetni ako nekog ne vidite dugo vremena ili ako tu osobu lično i ne poznajete.

Kako bismo vam dočarali koliko se sve zapravo promijenilo, u današnjem članku vam donosimo kolekciju skorijih i novijih fotografija nekih žena koje su zaista obilježile kraj 20. Stoljeća i početak jedne nove priče. I dan danas je većina njih i dalje aktuelna i popularna, iako je zlatno doba njihove popularnosti sigurno iza njih. Na našoj listi se našla i Pamela Anderson, koja je nekad važila za jednu od najatraktivnijih na cijelom svijetu, a danas izgleda dosta drugačije nego prije.

Monika Beluci će sigurno da do kraja svog života bude simbol posebne nijanse ženstvenosti koju malo koja žena može da ostvari, ali ipak, ni Monikina besmrtna ljepota nije imuna na vrijeme, a to se najviše primjeti ako uporedite kako je prije izgledala, a kako pak sada izgleda.

Na listi se našla i Mila Jovović koja je također jedna od najdražih javnih ličnosti, a i mnogima je uvijek bila itekako privlačna i fatalna žena. Vrijeme je utjecalo i na nju, iako se i dalje jako dobro drži.

Komentari