Notes160x600
Rollup
Prava drama se dešavala iza kulisa, a Karleuša se pravila da ništa ne vidi: Snimak pokazuje šta je njen tim uradio novinaru (Video)

Prava drama se dešavala iza kulisa, a Karleuša se pravila da ništa ne vidi: Snimak pokazuje šta je njen tim uradio novinaru (Video)

Nakon što je održana dodjela priznanja MAC u Beogradu u Štark areni, mediji i publika ne prestaju da pričaju o Jeleni Karleuši koja je imala itekako zapažen nastup.

Naime, nakon skandala koji se dogodio kada su se u javnosti pojavile eksplicitne fotografije na kojima je navodno popularna pjevačica, a koje je razmjenjivala sa Ognjenom Vranješom, bosanskohercegovačkim fudbalerom koji je već otprije poznat kao neko ko voli skandale, Karleuša se povukla iz javnosti, pa je tako ovo bio njen prvi nastup poslije te afere koja je isplivala na površinu.

Kada je prošle sedmice došla na snimanje nove epizode Zvezde Granda, svi su primjetili kako nije imala volje, a ni želje ni da pogleda novinare, a kamoli da daje izjave ili da pozira za slike, nakon svega što su pisali o njoj. U više navrata ih je molila da imaju milosti makar prema njenim kćerkama, ali većini njene riječi nisu ništa značile.

Ipak, Jelena ne zaboravlja tako brzo, a njena nezainteresiranost za novinare se nastavila i u sklopu MAC večeri. Naime, nakon što je otpjevala pjesmu „Magija“, Karleuša se uputila prema garderobi, a kada su joj prišli novinari, koji su htjeli da iskoriste situaciju, Karleušin tim je odmah reagovao, po mnogim mišljenjima i pregrubo.

Jedan novinar portala „24sata.hr“ je bio svjedok kako ekipa iz Karleušine pratnje doslovno nasrće na fotoreportera, a Karleuša se pravila kako to uopšte ne vdi, te ih je samo ignorisala. Došlo je do verbalnog sukoba,a  u nastavku pogledajte kako je to tad izgledalo, te šta se sve izdešavalo iza bine.

Komentari