Notes160x600
Rollup
Poznati glumac koji je ZALUDIO ŽENE širom svijeta se ŽENI – izabranica je od njega 34 godine mlađa i izgleda ZANOSNO (FOTO)

Poznati glumac koji je ZALUDIO ŽENE širom svijeta se ŽENI – izabranica je od njega 34 godine mlađa i izgleda ZANOSNO (FOTO)

Većina žena ga smatra najzgodnijim glumce, i uvijek je osvajao njihova srca, kako svojim izgledom tako i svojom glumom, a sada se odlučio na još jedan korak.

Naime, holivudski glumac Ričard Gir (68) je odlučio da treći put stane pred oltar, a izabranica Alejandra Silva je mlađa od njega 34 godine.

Filmovi poput ”Oficir i džentlmen” , ”Zgodna žena” su samo neki u kojima je oduševljavao žene. Već se dva puta je stajao na ludi kamen sa Sindi Kraford, a potom i sa Keri Lovel sa kojom je bio u braku sve do 2016 godine.

Alejandra Silva (35) i Ričard su u vezi već tri godine, i oboje imaju iza sebe po jednog sina iz prošlih brakova, što im nije smetalo uopšte.

Njihovo upoznavanje je bilo čudnovato iz razloga što su se upoznali na svojim brakorazvodnim parnicama, i odmah se strastveno zaljubili.

I Ričard ali i Alejandra su aktivisti za ljudska prava što je bila dodatna kap prelivanje čaše njihove privlačnosti, a sam Ričard je izjavio kako je samo karma njih dvoje spojila.

Još za vrijeme prošle godine mediji su sumnjali da su njih dvoje vjereni zbog prstena na Alejandrinoj ruci, a ove godine je to i zvanično potvrđeno.

Vjenčanje će se obaviti u Vašingtonu 5.maja, a ceremonija će biti intimna iz razloga što su iza sebe imali razvode i brakove.

 

 

 

Komentari