Notes160x600
Rollup
Poznate su kao BARBIKE iz Zvezda Granda a danas izgledaju ljepše nego ikad

Poznate su kao BARBIKE iz Zvezda Granda a danas izgledaju ljepše nego ikad

Takmičenje Zvezde Granda uvijek pružaju dobru zabavu ali iz njega također izlaze takmičari koju su veliki talenti i ozbiljni igrači na muzičkoj sceni.

Prije četiri godine njih dvije su se pojavile na takmičenju kao jedno i predstavile se kao Barbike, te su žiri oduševile kako uspijevaju da nađu dobar balans za jednu pjesmu i dva glasa.

Svi su bili u šoku kada su njih dvije zapjevale i nisu znali uopšte šta se dešava iza zida jer su čuli dvoje što ih je dodatno zaintrigiralo.

Barbike su se plasirale daleko svojim talentom i uvijek us poprimale dobre komentare od strane stručnog žirija, a odmah po završetku takmičenja njih dvije su snimile pjesmu ”Kavaljeri”.

Dobro zapamćena lica i veoma autentične svojom pojavom gdje god su se pojavljivale sve su ostavljale bez daha kako svojim talentom tako i izgledom.

Danas izgledaju nevjerovatno lijepo i mnogi komentarišu njih dvije kako izgledaju ljepše nego ikada do sada, a nedavno su proslavile i svoj 42 rođendan.

Ono što malo ko zna od ostalih jeste da one zarađuju više nego bilo ko od njihovih kolega, jer su postale najtraženije i najplaćenije pjevačice romskih svadba i veselja.

Njihov prvi nastup na Zvezdama Granda veoma je upamćen a pogledajte i kako je izgledao

Komentari