Notes160x600
Rollup
POVRIJEĐEN srpski glumac, a EVO šta mu se dogodilo sa licem

POVRIJEĐEN srpski glumac, a EVO šta mu se dogodilo sa licem

Poznato je da srpska glumačka scena broji mnogo talentovanih mladih zvijezda koje ne samo da zbog svog talenta plijene ovim nebom nego i svojim fizičkim izgledom.

On spada među najpoželjnije srpske glumce i mnoge žene lude za njim, a sada Miloš Biković snima i za strane filmske produkcije ne samo za domaće, pa je u toku snimanje za film koji se očekuje u februaru naredne godine.

Kako je trenutno zatrpan mnogim obavezama oko snimanja novih serija i filmova, našao se u saradnji i sa ruskim glumicama.

Naime, ruska glumica Ravšana Kurkova izavala je pometnju na estradi ali i zabrinula fanove Miloša Bikovića nakon što je objavila njihovu fotografiju gdje se vide njegove povrede.

Na fotografiji Biković je imao povredu na licu, tačnije u predijelu desne obrve dok je kod Radojičića išla krv, a ova mlada ruska glumica je ipak odlučila samo da zagolica javnost i ostane tajanstvena.

Opis fotografije sa glumačkim zvijezdama glasio je ” Zašto Aleksandru ide krv iz nosa, a Miloš ima udubljenu obrvu saznaćete u februaru 2019 godine nakon premijere filma”.

Sada nas baš mnogo zanima o kakvom se filmu ustvari radi, i o kakvim povredama je riječ, i nadamo se da je to sve samo filmski trik da se nije ništa opasno dogodilo našim glumcima.

 

 

 

Komentari