Notes160x600
Rollup
Potrošio je 50.000 eura samo da bi izgledao kao vilenjak: Ništa vam neće biti jasno kad vidite kako je izgledao prije operacija (Foto)

Potrošio je 50.000 eura samo da bi izgledao kao vilenjak: Ništa vam neće biti jasno kad vidite kako je izgledao prije operacija (Foto)

U današnje vrijeme, kada je plastična hirurgija dostupna svima kao nikad prije, često čujemo za slučajeve koji nas ostave bez teksta.

Postoje razne situacije kojima smo bili svjedoci, gdje su neke osobe pozeljele da lice na neku poznatu osobu, kako ponasanjem tako i izgledom. Isli su na brojne estetske zahvate, dok nisu dobili ono sto su zamislili u svojoj glavi, a ne postoji suma koju isti ne bi platili da bi postigli svoj cilj.

U ovom nasem slucaju, jedan mladic je imao želju da lici na stvorenje koje je izmedju vanzemaljca i vilenjaka. Na operacije je potrosio cak oko nezamislivih 50.000 dolara. Luis Padron ima dvadest i sest godina i zivi u Buenos Airesu. Na sve nacine zelio je da lici na ovo fantazijsko stvorenje, i njegov licni opis se vise nije mogao ni u cemu da pronadje.

Njegove usi su postale zasiljenje, oci uvecane i vise nego sto treba. Vilicu su mu lomili na pet mjesta kako bi dobili odgovarajuci oblik lica. Trajno je promijenio boju ociju, uzastopnim operacijama koje su itekako koštale. Operacije su se odvijale u Juznoj Koreji i tome nije kraj, kako on još uvijek nije zadovoljan rezultatima.

Luis navodi da ne planira da stane s tim i da jos dosta treba da mijenja u svom izgledu da bi ispunio svoja očekivanja. Rekao je kako ova stvorenja smatra divnim i mnogo interesantnim od ranog djetinjstva. Vecini ljudi u njegovoj okolini se ovo ne svidja i osudjuju ga zbog toga, pogotovo jer je bio jako lijep i privlacan decko.

Komentari