Notes160x600
Rollup
Potrošila je 165.000 dolara na bizarne operacije: Kad vidite kako je prije izgleda, ništa vam neće biti jasno (Foto/Video)

Potrošila je 165.000 dolara na bizarne operacije: Kad vidite kako je prije izgleda, ništa vam neće biti jasno (Foto/Video)

Danas je zabrinjavajuće mnogo slučajeva gdje su ljudi postali ovisni o estetskim korekcijama, a nije više riječ ni o malim korekcijama, nego o potpunim izmjenama njihovog tijela i lica.

Na internetu i na društvenim mrežama smo u više navrata imali priliku da čitamo o osobama koje su htjele da liče na neke poznate ličnosti, pa su zbog toga uložila velike svote novca, samo da bi na kraju uništili svoj izgled jer nisu bili zadovoljni sa rezultatima. Tu je i veliki problem što, ako imate sredstava i ako krenete sa ovim zahvatima, što se jako teško zaustaviti na vrijeme, prije nego postignete suprotan efekat od onog koji ste priželjkivali.

Ima i gorih slučajeva od toga, a u današnjem članku vam donosimo priču o djevojci koja je željela da ima najuži struk na cijelom svijetu, pa je nije ni zanimalo koliko će to da košta. Riječ je o djevojci po imenu Pixee Fox, a nije ni veliko čudo ako ste već za nju čuli.

Pixee je dosad uložila čak 165 000 dolara na svoje silne operacije, a čak je odstranila i šest rebara kako bi postigla svoju zamisao. Iako su joj mnogi plastični hirurzi zatvorili svoja vrata kada su shvatili s kim imaju posla, ona i dalje ne planira odustati od operacija.

U nastavku vam donosimo video prilog u kojem je ova djevojka govorila o svojim razlozima i argumentima, koji će se većini sigurno učiniti bizarnim, a ko zna, možda će je neko ipak i razumjeti od vas. Podijelite vaše mišljenje u komentarima i sa nama.

Komentari