Notes160x600
Rollup
Postoji način da se riješite stršljenova za sva vremena: Padaju na licu mjesta zbog ove smjese

Postoji način da se riješite stršljenova za sva vremena: Padaju na licu mjesta zbog ove smjese

Sa dolaskom ljepših dana, u naše krajeve se vraćaju i brojni insekti koji kvare sve naše izlete u prirodu, kao i to što bismo rado sve vrijeme provodili napolju.

Među njima su posebno opasni stršljenovi, a nerijetko se oko kuća zna napraviti gnijezdo koje stvara velike probleme ukućanima. Ipak, postoje brojni načini da se riješite ovih neželjenih gostiju, bez da koristite hemijska sredstva koja danas možete kupiti na svakom koraku, ali koja su jednako štetna i za insekte, ali i za ljude koji borave u tom prostoru.

Nedavno je neko na internetu podijelio recept za smjesu koja navodno može da ubije stršljene i da ih otjera kako se ne bi u vašoj blizini skupljali, a svima se najviše zapravo sviđa koliko je baš ovaj recept praktičan i koliko ga svi mogu lagano primjeniti i iskoristi i u svojim dvorištima, bez pretjerano puno truda.

Ono što trebate da učinite jeste da na plastične boce stavite kombinaciju dvije stvari. prvo stavite slatko nekog voća, a zatim dodajte lijepak za hvatanje miševa. Na taj način ćete da privučete stršljene, ali i brojne druge insekte koji će tu da se približe, ali sumnjamo da će uspjeti da se odvoje od tog mjesta.

Kako god, potrudite se da te boce ostavite na nekom mjestu gdje neće postojati opasnost da će ih dodirnuti vaši kućni ljubimci ili ako imate malu djecu, za koju svi znamo koliko vole da istražuju svijet oko sebe i da sve ispituju na što naiđu, a bilo bi opasno da dođu u kontakt s ovim.

Komentari